Головна >>Події>

     
       
       
 
  Події в житті коледжу  
   
 

Українська мова - багата, душевна і дуже красива. Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість.
Завдяки мові та мисленню суспільство здатне змінювати навколишній світ. Недарма, українську мову називають солов’їною, адже вона багата на епітети та її звучання неймовірне. Безумовно, мова для народу є його скарбницею, живою схованкою людського духу. Рідна мова утворює невидимий зв’язок між усіма поколіннями минулого та майбутнього. Навіть коли українську мову намагалися витіснити, народ завжди зберігав та відстоював право розмовляти своєю мовою. Чим більше росія заперечує існування України та української мови, тим більше шириться світом українське слово та  збирає все більше справжніх прихильників.
День української писемності та мови — державне свято, започатковане 26 років тому, в 1997 році.   Воно має важливу місію відзначення української мови, яка продовжує розвиватися й визначає нас, як націю.

      До Дня української писемності та мови у бібліотеці коледжу підготовлено книжкову виставку «Моя люба мово, мова Українська »

 

 

   
   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   

с. Шевченкове