Спортивні заходи  
   
 
- 19 вересня 2023 року, в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів до Міжнародного дня студентського спорту, проведено легкоатлетичний забіг на 1000м
 
- В рамках Всеукраїнського Олімпійського дня, в коледжі відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь збірні спеціальностей коледжу та збірна с. Шевченкове. Перемогу здобула збірна спеціальності «Транспортні технології», друге місце посіла збірна «Агроінженерія», третє – збірна с. Шевченкове.
 
- В коледжі відбулися змагання на першість з міні-футболу, в яких приймали участь студенти груп I-IV курсів.
 
- В коледжі відбулися змагання з настільного тенісу, в яких взяли участь студенти 1-4 курсу. Спортивна боротьба проходила в кілька етапів, викликала щирі емоції та переживання як в учасників, так і в уболівальників.
 
- 6 квітня на запрошення Шевченківського ліцею Шевченківської сільської ради команда нашого коледжу взяла участь у змаганнях з волейболу приурочених до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку. Вітаємо команду коледжу з зайнятим I місцем у змаганнях.
Дякуємо організаторам змагання за запрошення.
 
- 14 вересня 2023р. в рамках Олімпійського тижня до Дня фізичної культури і спорту, відбулась товариська зустріч з волейболу між збірними спеціальностями «Агроінженірія»
 
- 19 вересня 2022р. відбулися змагання з легкої атлетики присвячені "Міжнародному дню студентського спорту"
 
- 26 вересня 2022р. відбулися змагання з міні-футболу між збірними спеціальностей "Агроінженерія" та "Транспортні технології", присвячені "Міжнародному дню студентського спорту". З рахунком 1:0 перемогу здобула команда спеціальності "Транспортні технології".
 
- 20 вересня 2022р. відбулися змагання з волейболу між збірними спеціальностей "Агроінженерія" та "Транспортні технології", присвячені "Міжнародному дню студентського спорту". З рахунком 2:1 по партіях перемогу здобула збірна команда спеціальності "Транспортні технології".
 
- Першість коледжу з волейболу серед 1-4х курсів.
 
- 11грудня 2023року в Шевченківському ліцеї відбулися змагання з волейболу, приурочені Дню Збройних сил України.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
    с. Шевченкове